Besplatna dostava unutar RH

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske potpuno besplatno za krajnjeg kupca i to u roku 1-2 radna dana od zaprimanja narudžbe.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan dostavnoj službi. Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nakon što proizvod predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj za praćenje pošiljke kod naše dostavne službe MBE Hrvatska (dostava@mbe.hr). Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe, no u praksi se proizvodi isporučuju diljem Hrvatske unutar 24 sata.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište: MBE d.o.o., Zagrebačka cesta 194, 10000 Zagreb.

Na otoke koje pokriva MBE Hrvatska, proizvod će bit isporučen prema posebnom rasporedu – o čemu ćete biti obaviješteni, a na sve ostale otoke koje ne pokriva MBE Hrvatska proizvode šaljemo putem HP-a.