Reklamacije i povrati

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju e-mailom na webshop@survivalkit.hr u roku od 2 mjeseca od kad je nedostatak otkrio, te vratiti robu na adresu: MBE d.o.o., Zagrebačka cesta 194, 10000 Zagreb (s napomenom “Povrat za Ecommerce d.o.o.”), a ako se nedostaci pokažu pošto proteknu dvije godine od predaje stvari prodavatelj ne odgovara za iste (osim ako je za njih znao a nije kupca upozorio)..

Pravo na povrat bez objašnjenja u roku 30 dana kupac stječe u slučaju da je paket original zapakiran odnosno nekorišten. U tom slučaju kupac sam plaća dostavu/povrat na MBE skladište.

Pravo na reklamaciju otvorene robe kupac stječe ako:

  • proizvod nije isporučen po uputama iz narudžbe
  • je došlo do oštećenja proizvoda prilikom isporuke
  • roba ima neki materijalni nedostatak

U slučaju opravdane reklamacije, povrat robe se vrši na trošak trgovca (Ecommerce d.o.o.), koji ujedno i dogovara prikup robe kod kupca.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem proizvoda u najkraćem mogućem roku (najkasnije 15 radnih dana).