Uvjeti kupnje

Ecommerce d.o.o. jamči vrhunsku uslugu i maksimalnu vrijednost za novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 30 dana nakon čega ćemo vam vratiti vaš novac.

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF). Ecommerce d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete poslovanja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici https://survivalkit.hr/.

Prodavatelj je društvo ECOMMERCE d.o.o., sa sjedištem u Murskom Središću, Selska 1, OIB:89734180156. Korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem internet bankarstva, Paypala, kreditnom karticom, Keks payem, kriptovalutama ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe MBE, a roba se u najvećem broju slučajeva šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe.

Vlasnik registrirane domene survivalkit.hr je društvo Ecommerce d.o.o.

KUPOVINA I REGISTRACIJA

Na survivalkit.hr webshopu imate mogućnost završiti kupovinu bez registracije. Ipak, ako se prilikom kupovine odlučite registrirati, kreirat ćemo vam osobni profil kojim možete pratiti status svojih narudžbi i ostvarivati popuste na buduće narudžbe. Također, na survivalkit.hr webshopu postoji mogućnost prijave na newsletter, kojim dobivate kod za 10 % popusta prilikom prve kupovine.

Minimalni iznos narudžbe na webshopu iznosi 99 kn.

PLAĆANJE I DOSTAVA

Na survivalkit.hr webshopu postoje razne mogućnosti plaćanja – gotovinom prilikom preuzimanja, općom uplatnicom/virmanom, karticama do 12 rata bez kamata, Paypalom i kriptovalutama. Više o opcijama plaćanja možete pročitati ovdje.

Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku, Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku, a robu ćemo Vam nastojati isporučiti u roku od 2 radna dana od zaprimanja narudžbe, odnosno 2 radna dana od zaprimanja uplate (ako ste odabrali platiti virmanski). Više o dostavi možete pročitati ovdje.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Internet trgovina survivalkit.hr (Ecommerce d.o.o.) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email adresu webshop@survivalkit.hr ili putem pošte na adresu sjedišta Selska 1, Mursko Središće.

Po primitku prigovora potrošača potvrdit ćemo primitak pisanim putem te ćemo odgovor dati, u pisanom obliku, u roku od maksimalno 15 dana.

Obzirom da 100 % stojimo iza naših proizvoda, povrat kupljene robe možete izvršiti u roku 30 danih dana. Više o opciji povrata možete pročitati ovdje.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Ecommerce d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ecommerce d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša internet stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice survivalkit.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku. kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

INFORMACIJE O DRUŠTVU

Naziv društva: Ecommerce d.o.o.
Adresa sjedišta: Selska 1, Mursko Središće
Adresa elektroničke pošte: webshop@survivalkit.hr
Info telefon: 099 202 5707

Internetska trgovina otvorena je za narudžbe od 0-24, a sva pitanja vezana za kupovinu možete slati na email: webshop@survivalkit.hr

Poslovni subjekt upisan je u sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu/ MBS: 070182170, / OIB: 89734180156

Poslovni račun otvoren je u Privrednoj banci Zagreb d.d.
IBAN: HR6723400091111116175

Društvo nije u sustavu PDV-a.