Uvjeti kupnje

Ecommerce d.o.o. jamči vrhunsku uslugu i maksimalnu vrijednost za novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 30 dana nakon čega ćemo vam vratiti vaš novac.

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF). Ecommerce d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete poslovanja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici https://survivalkit.hr/.

Prodavatelj je društvo ECOMMERCE d.o.o., sa sjedištem u Murskom Središću, Selska 1, OIB:89734180156. Korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem internet bankarstva, Paypala, kreditnom karticom, Keks payem, kriptovalutama ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe MBE, a roba se u najvećem broju slučajeva šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe.

Vlasnik registrirane domene survivalkit.hr je društvo Ecommerce d.o.o.

KUPOVINA I REGISTRACIJA

Na survivalkit.hr webshopu imate mogućnost završiti kupovinu bez registracije. Ipak, ako se prilikom kupovine odlučite registrirati, kreirat ćemo vam osobni profil kojim možete pratiti status svojih narudžbi i ostvarivati popuste na buduće narudžbe. Također, na survivalkit.hr webshopu postoji mogućnost prijave na newsletter, kojim dobivate kod za 10 % popusta prilikom prve kupovine.

Minimalni iznos narudžbe na webshopu iznosi 99kn (13,14 €) .

PLAĆANJE I DOSTAVA

Na survivalkit.hr webshopu postoje razne mogućnosti plaćanja – gotovinom prilikom preuzimanja, općom uplatnicom/virmanom, karticama do 12 rata bez kamata, Paypalom i kriptovalutama. Više o opcijama plaćanja možete pročitati ovdje.

Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku, Dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku, a robu ćemo Vam nastojati isporučiti u roku od 2 radna dana od zaprimanja narudžbe, odnosno 2 radna dana od zaprimanja uplate (ako ste odabrali platiti virmanski). Više o dostavi možete pročitati ovdje.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Internet trgovina survivalkit.hr (Ecommerce d.o.o.) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email adresu webshop@survivalkit.hr ili putem pošte na adresu sjedišta Selska 1, Mursko Središće.

Po primitku prigovora potrošača potvrdit ćemo primitak pisanim putem te ćemo odgovor dati, u pisanom obliku, u roku od maksimalno 15 dana.

Obzirom da 100 % stojimo iza naših proizvoda, povrat kupljene robe možete izvršiti u roku 30 danih dana, ako se predomislite o kupnji. Više o opciji povrata možete pročitati ovdje.


IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Ecommerce d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ecommerce d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.

IZVANSUDSKO RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

U slučaju eventualnog spora Ecommerce d.o.o. i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je stvarno i mjesno nadležan sud u Republici Hrvatskoj uz primjenu hrvatskog prava.

Rješavanje sporova je moguće pred drugim centrima za mirenje.

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša internet stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice survivalkit.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku. kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

INFORMACIJE O DRUŠTVU

Naziv društva: Ecommerce d.o.o.
Adresa sjedišta: Selska 1, Mursko Središće
Adresa elektroničke pošte: webshop@survivalkit.hr
Info telefon: 099 202 5707

Internetska trgovina otvorena je za narudžbe od 0-24, a sva pitanja vezana za kupovinu možete slati na email: webshop@survivalkit.hr

Poslovni subjekt upisan je u sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu/ MBS: 070182170, / OIB: 89734180156

Poslovni račun otvoren je u Privrednoj banci Zagreb d.d.
IBAN: HR6723400091111116175